SohbetSohbet Odaları
Arkadaşlık Sitesi


Seviyeli Sohbet Sitesinde sizlerde bulunmaktasınız bizler burada En iyi Sohbet odaları sitesinde sizleri beklemekteyiz amacımız burada güzel bir seviyeli sohbet sitesi Kurmak ve bunun için sizleride aramızda göre bilmek istiyoruz, ve sizlerle birlikte en iyi sohbet ortamı kurduk ve sizlerle birlikteyiz, Güvenli Sohbet Odaları,
Play Store App Store

Dazkırı Sohbet Et Chat Yap

Dazkırı Bay Bayan Arkadaşlarla Sohbet, Chat ve Muhabbet Sitesi

Evet Arkadaşlar Adından Da belli Olduğu gibi Burası bir Sohbet Sitesi ve En iyi Dostlukların Kurulduğu Bir Mekandır Çok uğraştık ama Çok Şükür Başardık İstenilen kıvama getirdik Sizleri Fazla sıkmadan Kısaca özetleyelim;

İnternet Sayfalarında Çokça Aranan Chat kelimesinde insanlar girdikleri Siteler de istediklerini Bulamıyorlar Aslında Biraz da ne için girdikleri önemli değil mi?

Oyun ve Yarışma Bot ve sorularımızı Yenilendi Artık insanlar bıktı  hep aynı sorular hep aynı sorular dikkatimi çekiyor soruları bazıları ezber yapmışlar gibi soru çıkar çıkmaz pat cevabını veriyor diğer arkadaşlara fırsat vermiyor artık bilinmeyen yeni sorular olduğundan dolayı bu durumu Ortadan kaldırıyoruz.

SeriSohbet.Net Site Tanıtımı

Evet Arkadaşlar yukar da biraz bahsettim ama biraz daha detaylı anlatmak istedim Kendimce bişi ler paylaşacağım sizlerle Ben Yaklaşık 1 yıldır Buradayım ama 2000 den beri bu işlerle uğraşıyorum ve bu zaman kadar bildiğim her şeyi sizlerle paylaşa bilirim Bunun için Gerci Forum sitemiz de var.

İRCPATRONLARI ismiyle açmış olduğumuz forum sayfamız da da yardımcı Olabiliriz En deneyimli DJ arkadaşlarla Sizler için bir çalışma yaptık  siz değerli Dostlarımıza en keyifli anları Yaşatacağız bunun için hiç kuşkunuz olmasın.

Parklar da Bluetooth Kulaklık ile Keyifle dinleyebilir Sohbet Odasına gelip Kahkahalar Atabilirsiniz. Eskiden Sadece Evler de ve İş yerlerinde Katıldığımız bu Platforma günümüz Teknolojisiyle Mobil olarak istediğiniz yerden Katılabilirsiniz.

Dazkırı Nüfusu Tarihi ve Coğrafyası

Toplam Nüfusu 12000 civarında olan ilçemizi 16 köyü ve 6 mahallesi oluşturmak tadır. Büyük imparatorluğu da ev sahipliği yapmıştır Bunlar dan bazıları Pers imparatorluğu, Makedonya imparatorluğu Roma ve Bizans imparatorluğu dur. Daha Sonra Osmanlı Devletinin Bu nadide yeri Fetih etmesiyle günümüze kadar bizimle kalmıştır.

Daha öncelerde Kasaba olarak bilinen Dazkırı 1959 da ilçe konumuna geçmiştir Hayvancılık ve Tarım ön pilandır ilçeler de Pek Fabrika olmadığı için böyle devam etmektedir.

Ayrıca Ulaşım yönünden Çok iyi bir yerdedir Çoğu ilçede bulunmayan ulaşımı mevcuttur Demir Yolları ve Hava yolları mevcuttur Yanı uçakla bile çok kısa zaman da Ulaşımı vardır.

Arkadaşlar Konumu Burada Bitiriyorum Lütfen Yorumsuz geçmeyelim.



Benzer Yazılar

1 Yorum

  1. sonsuzLuk

    28 Kasım 2021 at 15:04

    Emeklerinize sagLik . Kesinlikle aile ortaminda chat yapmak icin favori sitem burasidir. Samimi ve saygili bir ortam sundugunuz icin tsk ediyorum kendi adima . Benim gibi bir cok insan eminim katilim sagladiklarinda bir cok dostluklar edinecekler:) kendi adima Bu durum icin tsk ederim

    Cevapla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir