SohbetSohbet Odaları
Arkadaşlık Sitesi


Seviyeli Sohbet Sitesinde sizlerde bulunmaktasınız bizler burada En iyi Sohbet odaları sitesinde sizleri beklemekteyiz amacımız burada güzel bir seviyeli sohbet sitesi Kurmak ve bunun için sizleride aramızda göre bilmek istiyoruz, ve sizlerle birlikte en iyi sohbet ortamı kurduk ve sizlerle birlikteyiz, Güvenli Sohbet Odaları,
Play Store App Store

Çamlıdere Sohbet Et, Chat Yap

Çamlıdere Sohbet ve Chat Odalarına Hoş geldiniz, 7/24 Canlı Müzik

Merhaba Arkadaşlar Sizlere Kısaca Sohbet Sitesi ve Radyomuz dan Bahsedeceğim. Deneyim li Kadromuz ile Sizler Hoş Karşıla yacagımız dan Emin Olun En Eğlenceli Anılarınız Bura da Geçecek ve En güzel Şarkılar Sizlerle Olacaktır.

Deneyimli Derken Öyle Laf olsun diye değil ben mesela 2000 den beri Böyle Chat Mekanı ıle uğraşıyorum Arkadaşlar da öyle Kanalımız henüz 5 yıllık ama Yeniliğe değil bu kısa zaman da nasıl bu kadar Büyüdüğümüzü Konu almak daha mantıklı olur değil mi?

Başkent in Genel olarak Tercihi Burasıdır Geldiğiniz de de Göreceksiniz Bir çok Ankara dan Gelen Bay Bayan Yaşlı +18 farketmez Her kez ile Muhabbet Edebilirsiniz Güzel Dostluklar Kurabilirsiniz.


Bir çok Evlilik Sitesi ve Eğlence Sitesi vardır Ama Aranan kan Burasıdır Burada dikkat etmeniz Kurallarımız vardır Burada Bahsetmeyeceğim ama Şu sözüme Dikkat;

Ya göründüğün gibi Ol, Ya olduğun gibi Görün..

Bütün yaşantiniz Boyunca Kullanabileceğimiz Güzel Bir Söz

Çok Geniş bir Ailemiz Vardır Biz burada Aile Kurduk ve üye katmaya devam edeceğiz Ailemize sizler ile..

Çamlıdere Son Nüfusu ve Nerede Olduğu

Nüfusu 17.000 civar’ın da Küçük gibi ama Sonuçta Başkent imizin bir ilçesi
Yüz ölçümü 632 km² (244 mil²) olup Rakımı 1.175 olarak hesaplanmıştır Çok yüksek değil mi?
Gerçek den de Nerede ise Ankara ilçeleri arasın da en yüksek ilçedir yüksekliği nedeni ile Ankara Soğuğu burada daha bir fazla hissedilmektedir.

Dağları çam Ağaçları ile örtülü olduğu için bu ismi almıştır.

yaz kış Kartpostallık görüntüleri vardır. Tarihi olarak bir bilgi yoktur ama çok eski bir medeniyet yeri olduğuna inanıyorum Neden mi?
Çünkü Peçenek Beldesinde selçuklu dan kalma bir Camii bulunmaktadır.

Çamlıdere Yayları temiz havası ve güzellikleriyle meşhur. Doğayı seven İnsanlar Burayı Sohbet i Sevenler ise bizi Tercih Ediyor İnternetin Çektiği her yerde biz varız cep telefonu ile bedava giriş yapabilirsiniz.

Her gün ki Yazılarım dan Birinin Daha Sonuna geldik Arkadaşlar Niyetimizi Biliyorsunuz Gelmeyen İl, İlçe, Kaza, belde, Kasaba, Köy kalmasın herkeze kapımız açıktır.



Benzer Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir